Skab en tavle med magnetisk tavlemaling

Drømmer du om en magnettavle på børneværelset? Eller en opslagstavle i køkkenet? Hos Gebenna.com fører vi almindelig tavlemaling som du kan skrive og tegne på med kridt. Vil du hellere have en magnettavle, fører vi også magnetmaling så du kan hænge alle dine vigtige noter op, med magneter, lige hvor du ønsker. Den magnetiske maling kan overmales med almindelig vægmaling, så du kan skjule den. Så hvad enten du søger tavlemaling, magnetmaling eller magnetisk tavlemaling, kan du finde det hos Gebenna!

Magnetmaling der virker!

Ønsker du en magnetisk tavle, men har dårlige erfaringer med magnetmaling som ikke virker? Vores magnetiske maling fra Primacol har et højt indhold af jern, så du er sikret at den magnetiske kræft er stærk nok, til at holde dine notater på plads. Med magnetmaling fra Primacol kan du lave enhver overflade i dit hjem om til en magnetisk tavle. Er overfladen meget glat, som eksempelvis en køkkenlåge, skal du blot anvende en god kontaktprimer inden, så er sikret at magnetmalingen hæfter ordentligt ved.

Med tavlemaling fra Primacol kan du ligeledes skabe en overflade som en skoletavle, hvorpå du kan male og skrive med kridt.  Vores tavlemaling kan ligeledes anvendes på alle typer overflader, husk blot at anvende en god primer på særligt besværlige overflader, som eksempelvis laminat.

Kan jeg få tavlemaling i farver?

Ja! Hos Gebenna fører vi tavlemaling i farverne: sort, grå, rød, grøn, violet og blå. Vores magnetmaling er koksgrå og kan overmales med almindelig latexbaseret vægmaling i hvilken som helst farve. Vores klassiske tavlemaling findes i standard mat sort.

Ønsker du en tavle i dit hjem, men du kan ikke beslutte dig for om den skal være til kridt eller om den skal være magnetisk? Frygt ej! Hos Gebenna fører vi magnetisk tavlemaling, så du kan skabe en magnetisk tavle som du også kan bruge kridt på. Malingen er mat sort, og skaber det klassiske tavlelook som, vi kender fra den gamle folkeskole.

Hvordan maler man med tavlemaling?

Det er faktisk slet ikke så svært at skabe din egen tavle derhjemme – uanset om den skal være magnetisk eller ej. Hos Gebenna guider vi dig med et par enkelte trin, så du selv kan skabe en smuk og effektiv opslagstavle derhjemme.

  1. Mål op. Inden du køber dit nye tavlemaling eller magnetmaling, skal du vide hvor meget du skal bruge. Sørg derfor for at måle det område op, som du vil male, så du ikke risikerer at løbe tør for maling under vejs.
  2. Sørg for at væggen er helt jævn og fri for ujævnheder. Slib evt. med sandpapir hvis der er ujævnheder – disse bliver ikke skjult af malingen
  3. Opsæt malertape. Sæt en stribe bred malertape hele vejen rundt om det område du vil male. Sørg for at alle lufthuller er lukket helt tæt, så du får skarpe kanter. Læs evt. vores guide til hvordan du maler skarpe kanter.
  4. Mal kanten af tapen. For at sikre dig helt skarpe kanter, anbefaler vi at du maler hen over den inderste side af malertapen med almindelig vægmaling, for at lukke eventuelle lufthuller, så tavlemalingen ikke kan trænge ind under tapen.
  5. Lad vægmalingen tørre. Sørg for at vægmalingen tørrer nok op til, at du kan male med tavlemaling. Dette tager typisk 30-60 min, afhængigt af hvilken type vægmaling du har anvendt.
  6. Mal med tavlemaling eller magnetmaling: Når vægmalingen er tør, kan du male med den effektmaling som du har valgt. Sørg for at omrøre produktet meget grundigt, og anvend derefter en korthåret malerrulle, for et jævnt og glat resultat.
  7. Lad tavlemalingen tørre. Når du har malet væggen første gang, skal du lade væggen tørre 1-2 timer før du maler anden gang.
  8. Træk tape af. Når du har malet væggen anden gang, skal du trække malertapen af mens malingen stadig er våd.
  9. Lad tavlemalingen hærde. Nu skal du bare vente ca. 24 timer før malingen er hærdet helt op, og du kan begynde at opsætte magneter eller at tegne med kridt på den.

Udgivet

i

af

Tags: