Lav den aktive fest, hvor alle deltager!

Kender du det, hvor du selv føler, du bare har arrangeret årets fest, der er lege, masser af aktiviteter, høj musik, dansegulv, lækker mad og drikke. Men dine gæster er bare ikke på alle de aktiviteter, du har sat op? Du ved ikke, om det er fordi, de ikke gider eller bare har en dag, hvor de ikke er på. Der er altid lige et par stykker, der bliver siddende ved bordet – SÅDAN HER FÅR DU ALLE MED til dine planlagte aktiviteter og GANG I DEN SJOVESTE FEST!

Og vi kvinder, går jo meget op i, at ALLE er med og skal kunne lide vores fest, korrekt? 😀

 • simple tips
 1. Sørg for, at have ALT opsat fra start, inden dine gæster ankommer

Hvor end du holder din fest, om det er indendørs eller udendørs, så hav opsat de aktiviteter, du vil have med til din fest. Spred gerne aktiviteterne rundt, så der er stationer med aktiviteter rundt omkring.

 1. Sørg for, at tænke på dine gæster – hvad synes de er sjovt? Hvad får dem op ad stolen?

Selv om det er dig, der er arrangør og dig der holder festen, så er din fest en succes, når det er dine gæster, der fortæller dig, at det er en succes!

Jeg havde disse aktiviteter med, fordi jeg vidste, at så var der noget for alle, jeg har inviteret:

Aktivitetsvæg – virkelig altid en sikker vinder! Og så gør lidt ud af dekorationen, så den passer til din fest. Jeg bestilte aktivitetsvæggen hos Lejdether.dk, hvor jeg så bestilte en dekorationspakke til aktivitetsvæggen, som passede præcis til min fest.

Der må gerne gå konkurrence i den i blandt mine gæster. Derfor lejede jeg en buzzerknap til konkurrencerne med lys og lyd – den satte bare gang i konkurrencerne på en perfekt måde!

Da jeg ved, at mine gæster godt kan lide, at der sker lidt anderledes ting og altid er med på noget nyt, sørgede jeg selvfølgelig også for aktiviteter, som var lidt ud over det sædvanlige.

Jeg lejede en træbuk til lassokast – virkelig sjovt, som ingen af os havde prøvet før!

En sikker vinder, er selvfølgelig dartspil! En aktivitet der hele tiden var gang i.

Selv om jeg gerne ville have mine gæster op ad stolen, havde jeg alligevel sørget for et spil til dem, der gerne ville sidde lidt ned. Jeg havde lagt et par vendespil på bordet. Også et godt spil, som drukspil, som der gik i den til sidst.

Endnu et smart tip jeg vil dele:

Lej dine rekvisitter til din fest!

Jeg havde hørt fra en kollega, om virksomheden Lejdether.dk, så det tænkte jeg, at jeg ville prøve! Her kan du leje hvad end du vil have med til din fest, og så behøver du ikke, at tage ud og købe nye ting og du har ikke end masse stående, som du alligevel ikke skal bruge ofte, så intet står og fylder.

Fra virksomheden Lejdether.dk lejede jeg:

 • Telt
 • Varmelamper
 • Aktivitetsvæg
 • Buzzerknap
 • Træbuk til lassokast
 • Dartspil
 • Vendespil
 • Slush ice maskine
 1. Gør klart, allerede ved din invitation, hvilken fest du inviterer til

Når du skriver ud om din årets fest, som du gerne vil invitere venner og familie til, så skriv kort hvad de kan forvente.

Gratis tip, som jeg skrev ud til mine gæster:

Du inviteres hermed til ÅRETS fest!

Det kommer til at foregå hjemme hos mig, med masser af de sjoveste aktiviteter – både inde og ude. Der er telt og varme lamper – og der skrues op for den mest hyggelige stemning.

En masse lege og aktiviteter, er nærmest allerede i gang fra du træder ind til festen.

OG der er tændt op i grillen og en masse kolde drikkevarer – DET BLIVER EN FEST AF DE SJOVE!”

En ting, der virkelig gjorde indtryk på mine gæster, det var den mega fede slush ice maskine jeg havde lejet! Det var virkelig en succes og det passede bare perfekt til min fest, at have en slush ice maskine med! En slush ice maskine vil jeg helt sikkert leje fremover til alle mine fester. Slush ice maskinen passer til alle lejligheder!

Min fest var vellykket, da jeg fik ALLE mine gæster op ad stolene og de fik alle prøvet alle aktiviteter!


Udgivet

i

af

Tags: