Få inspiration til sommerens mode

Med sommeren kommer en helt ny sæson af modetøj. Det betyder varmere vejr og lettere tøj. Kom godt i gang ved at sætte dig ind i sommermoden og prøv en ny stil eller få et nyt outfit, der passer til dit sommerhumør. Din tøjstil er din personlige måde at udtrykke dig selv og dit humør for verden. Det kan skifte fra dag til dag, eller det kan være noget meget specifikt. Din stil handler om, hvilke farver du bruger, hvilket tøj du går i og hvilket tilbehør du tager med dig. Med en ny sæson kan det være sjovt at prøve en ny stil eller nye farver.

Få inspiration til sommerens mode

Med sommervejret skal tøjstilen også ændres. De varme jakker skal ud. Der skal bæres lette, behagelige bluser eller hvide kjoler. Det er nu de søde hårspænder skal findes frem, der er formet som jordbær og vandmeloner for at give farve og friskhed til dit outfit. Det kan også være perlehalskæder og glasøreringe for et naturligt look. Shorts og blomstrede nederdele er nødvendige ligesom sandalerne. Der er tiden til at hoppe i de varme, sprælske farver såsom gul og orange og droppe det sorte og tætsiddende tøj, der bliver ubehageligt i sommerheden. Her kan du finde modetøj i Frederiksberg, hvor der er fokus på miljø og bæredygtighed sammen med det smukke design. Du kan få endnu mere inspiration til, hvordan din sommerstil skal se ud.

Få kulør på sommeren

Har du svært ved at vælge tøj om morgenen og smider noget på i sidste øjeblik i stedet for at planlægge og sammensætte en garderobe, er du bestemt ikke alene. For at gøre tøjvalget nemmere og mere stilfuldt er farverne et godt sted at starte og for at vælge farver, der passer sammen, skal du se på farvehjulet. Farver, der ligger ved siden af hinanden såsom gul, rød og orange går godt sammen. Hvis du vil have en mere modig farvesammensætning, kan du vælge farver, der ligger overfor hinanden som orange og blå. Du kan også vælge farver, der ligger 90 grader fra hinanden såsom lyserød og blå. Hvis du stadig er nervøs for, at farverne ikke passer til hinanden, kan du vælge et outfit i en enkelt farve, men med flere nuancer såsom mørkeblå og lyseblå farver sammen. Et trick kan være at finde et outfit i en farve og så have tilbehør som taske eller smykker i en anden farve på farvehjulet. Så bliver dit outfit spændende uden at blive for prangende. Naturligvis er det sjovest at eksperimentere, og du kan mixe de farver, du synes, der passer sammen for at finde din egen stil.


Udgivet

i

af

Tags: