Pep et hvilket som helst måltid op

Vi kender det alle sammen. Vi står med en ret, vi har brugt god tid og meget energi på det, men det er som om vi ikke helt kan opfylde dens fulde potentiale. Alt dette kan lækker Baerii Caviar vende op og ned på. Baerii Caviar er en berømt og berygtet smagsgiver, som kan peppe det meste op. Dog er der enkelte retter som caviar passer særligt godt til. I denne guide kan du læse om Baerii Caviars mange egenskaber og om hvordan du udnytter dem bedst.

En delikat smagsgiver

Caviar er en særlig slags fiskerogn som kommer fra støren. Stør er også en lækker fisk i sig selv, men rognen er dog det lækrere. Caviar er en verdenskendt delikatesse, og er beundret for sin lækre smag. Russisk caviar er kendt for at være særligt lækkert. Dog kan det kun udvindes i meget små mængder, og er derfor uhyre dyrt. Baerii Caviar kan også spises uden tilbehør, hvis man holder nok af smagen til det. Hvis man investerer ekstra grundigt i denne delikatesse, kan den med fordel suppleres med champagne.

En lækker lille pandekage

For at blive i det russiske køkken, er en yderst delikat måde at bruge sin caviar på, at bruge den på blinis. Blinis er en anden lille delikat ret, som ofte forbindes med festlige lejligheder. Blinis er ofte brugt som forret, men nogle ville mene at det er uden nogen særlig grund. Selve blinis er en lille pandekage som ofte har både salt, sukker og boghvedemel i. Pandekagen toppes med hvad der måtte behage, men ofte fisk eller skaldyr. En klassisk blinis har også en form for creme på toppen. Helt klassisk kan dette være creme freise, men denne kan også nemt blandes op, for at tilføje flere smage til retten. Efter creme fraise, tilføjes fisken ofte. Dette kan være rejer, eller en røget fisk som laks, men kan også være en hvid fisk, der fx er dampet. På toppen kommes der ofte lidt løg, helst rødløg, og her kommer Baerii Caviaren ind i billedet. Det er nemlig den sidste ting, der kan løfte din blinis fra at være middelmådig til at være ekstra delikat.

Et ægte stjerneskud

En anden ret som caviaren klæder i høj grad, er stjerneskuddet. Stjerneskuddet minder i nogen grad om blinis idet det består af en bund af brød med topping, primært af fisk. Dog er stjerneskuddet mere dansk idet det er større end blinis. På denne måde er stjerneskuddet ikke kendt som forret, men som hovedret. Dens store størrelse giver også rig mulighed for at tilføje og udfolde flere smage. Her er caviar igen en perfekt mulighed, for at gøre retten til noget helt særligt. Så snart du har prøvet caviar, vil det revolutionere dit køkken.


Udgivet

i

af

Tags: