Brug din næste ferie på en storbyrejse i Europa

I Europa har vi mange dejlige storbyer og hovedstader. Der er mange fordele ved at rejse på en storbyferie som vi vil prøve at gennemgå her. Det er for det første en utrolig nem måde at rejse på, hvis man ønsker at komme væk i en forlænget weekend eller en hel uge. Her kommer vi ind på storbyer i Europa som man skal besøge og selvfølgelig hvorfor.

Derfor bør du vælge en storbyrejse

Der er faktisk rigtig mange gode grunde til at vælge en storbyferie. Og inden vi begynder at komme med dem, begynder du sikkert allerede at drømme dig en smule væk fra Danmark. Ikke sandt?

Storbyrejser er utrolig fede hvis man har en forlænget weekend tilovers eller en lille uge. Det er de først og fremmest fordi infrastrukturen gør det nemt at rejse til Europas storbyer. Det tager sjældent mere end 2-3 timer at flyve til nogle af de største og smukkeste hovedstæder og storbyer omkring Danmark. Derudover går der direkte fly fra de danske lufthavne til de forskellige storbyer. Det betyder ofte at du kan finde rigtig gode priser på flybilletterne. Ofte tur/retur for under 1.000 kr. hvis man er ude i god tid. Til byer som Geneve, London, Riga og Berlin finder man også tit billetter som er billigere end en togtur fra Århus til København.

Derudover ligger lufthavnene tæt på- eller inde i byerne. Dermed er man hurtigt fremme ved sit hotel hvor der skal slappes af. I storbyerne får man rigtig mange indtryk på en gang. Det er alt fra lækre restauranter med gourmet oplevelser til lokal kultur, historie og store seværdigheder. Man bestemmer selv om rejsen skal være dyr eller billig. Hotellerne finder man i alle prisklasser. Maden kan indtages på McDonalds såvel som den fineste gourmetoplevelse. Man kan vælge at gå rundt eller tage offentlig transport i stedet for at leje en bil.

Vi anbefaler disse storbyer i Europa

Der er rigtig mange smukke og spændene storbyer i Europa. Find din næste storbyrejse på travelday.dk med deres smarte søgemaskiner. Deres søgemaskiner matcher jeres rejseønsker med destinationer og finder dermed nemt og hurtigt drømmerejsen til en storby.

Som sagt er der rigtig mange dejlige storbyer i Europa. Vi vil klart anbefale en rejse til München i Sydtyskland. Byen er utrolig smuk med bygninger fra rennæsancen, flere grønne parker og store smukke bygninger. Herunder kongeslottet med den tilhørende slotspark. Den engelske park og den olympiske part er bestemt også et besøg værd. Derudover holder byen hvert år Oktoberfest. To byer som overordnet minder meget om hinanden er London og Paris. Det er to byer med kendte gågader med mulighed for eksklusiv shopping i verdens største modehuse og brands. Derudover har byerne en masse historie og store bygninger, som står fra storhedstider med god økonomi. Samtidig finder man store seværdigheder som er alt fra Eiffeltårnet og London Eye til Tower Bridge, Triumfbuen og Buckingham Palace. I disse byer får man virkelig en oplevelse. Rejser man mod syd finder man Barcelona. En skøn by som har alt fra moderne kvarterer og historiske steder til en lækker strand og flotte parker.


Udgivet

i

af

Tags: