Brug økologiske, æteriske olier til wellness

Har du et wellness-sted, er det vigtigt, at du bruger de rette produkter. Det kan du gøre ved at vælge økologiske, æteriske olier til dit sted. Men hvad er økologiske, æteriske olier helt præcis, og hvorfor skal du bruge dem? Alt det kan du finde ud af herunder.

Hvad er økologiske, æteriske olier?

En æterisk olie er en form for planteolie. Det er en olie, som har hydrofobe organiske forbindelser i sig. Man kan udvinde de æteriske olier enten gennem presning eller dampdestillation. Måske forvirrer det mere, end det hjælper, men i hvert fald er det lækre olier til kroppen. Og så er det jo mindre vigtigt præcis, hvordan de er lavet. Så længe man ved, at de er gode og lækre for en.

Man kan faktisk bruge æteriske olier i flere forskellige ting. Man kan bruge dem i blandt andet hudpleje, parfumer, kosmetik og massageolie. Samtidig skal du blot bruge nogle få dråber ad gangen, fordi olierne er meget koncentrerede.

Hvorfor skal du bruge økologiske, æteriske olier?

Og hvorfor skal du så bruge disse økologiske, æteriske olier? Der er her tale om æteriske olier, der er 100 % naturlige, og der er ikke blevet tilsat andre stoffer. Og det giver efterhånden sig selv for de fleste, at det er godt. Samtidig er olierne også gode for miljøet. Samtidig kan du få rigtig mange forskellige slags af de æteriske olier. Du kan blandt andet få dem i forskellige dufte. Du kan vælge mellem lavendel, citrongræs, ingefær, pebermynte, fyrrenål, rosmarin, sort peber, nellike, timian, gulerod og mange flere dufte. Så det er altså ikke antallet af dufte, som det kniber med. Derfor bør der også være en duft, som de fleste kan lide. Samtidig er de forskellige økologiske, æteriske olier slet ikke dyre. Og så findes der olier i forskellige størrelser. Så der er altså ikke nogen undskyldning for ikke at kaste sig over disse lækre olier til din wellness. Dine kunder skal nok blive tilfredse med, at du har truffet valget om at bruge økologiske, æteriske olier.


Udgivet

i

af

Tags: