4 gode grunde til at opleve Norddjurs

Sommeren er for alvor på vej – og det kan mærkes! Der har været forårsfornemmelser længe med sol, højere temperaturer og ikke mindst lysere dage! Det kunne ikke blive meget bedre. Du er nok ikke den eneste der har siddet for længe derhjemme, på hjemmekontoret eller i isolation, og derfor har brug for at komme lidt ud – hvilket er fuldt forståeligt! Men hvor skal turen gå hen? Svaret er: Norddjurs! Hvorfor? Læs med her og få 5 gode grunde til at pakke bilen og kører til Norddjurs med det samme!

De 4 bedste steder at tage hen og opleve på Norddjurs

Her får du 4 spændende oplevelser på Norddjurs, som er værd at køre efter, hvis du er på ferie i området.

 

I oplevelserne er der både noget for børn og for voksne. Og for kulturen og for legebarnet.

 

Gammel Estrup

 

Er du til kultur, museum og smuk arkitektur? Så er svaret: Gammel Estrup! – Gammel Estrup er Danmarks herregårdsmuseum. Museet har eksisteret siden 1930 og arbejder både med bevaring og udvikling af herregården Gammel Estrup og med forskning i og formidling af de danske herregårdes historie generelt. Hop tilbage i tiden og oplev denne skønne oplevelse fuld af spænding og skønhed. Det vil uden tvivl være et besøg værd – for hvem siger at museer skal være kedelige?

 

Djurs Sommerland

 

Er du mere til sjov, latter og en dag fuld af spænding? Så er det rette valg for dig uden tvivl et af Danmarks største forlystelsesparker: Djurs Sommerland. En park der ikke kun er til de helt små, nej, her er plads til hele familien, drengerøve eller tøseturer. Oplevelser til alle aldre! Så hvad venter du på!

 

Kattegat Centeret

 

Måske du har brug for at komme ud og se det uvante? Hvad er bedre end at få et indblik i havdyrene? Hajer, rokker og mange forskellige fisk. Kattegat centeret har meget at byde på – og ikke mindst for de helt små hvor der også er plads til leg. Så pak en god frokost med, og tag på opdagelse i de mange forskellige fisk og hajer!

 

Skandinavisk Dyrepark

 

Er du for alvor en dyre og naturelsker? Så er der ingen tvivl om at du skal ud og se nogle dyr – og her taler vi ikke om hvilken som helst zoo. Den skandinaviske dyrepark på Djurs er helt speciel, da den kun rummer de dyr der lever her i Skandinavien. Selvom den rummer mange forskellige dyr, så har den også mange faciliteter i form af sjov med legeplads og bur til at klappe de mange søde geder. Et perfekt sted at tage hen, når familien der skal samles igen til en sjov dag i naturens tegn.


Udgivet

i

af

Tags: