Skal din iPhone matche et nyt outfit?

Vi glemmer ofte, at den ellers så allestedsnærværende smartphone er en forholdsvist ny opfindelse. Det er ikke lang tid siden, at man blev nødt til at sidde ved computeren for at kunne læse sine e-mails. I dag er smartphonen og alle dens funktioner dog blevet næsten uundværlige, og mange har det som om de mangler en hånd, hvis de glemmer deres telefon. Din iPhone er med andre ord blevet til en essentiel accessoires.

Et iPhone cover i den rette farve

Det kan selvfølgelig lyde mærkeligt, når det bliver sagt på den måde, men det kan også åbne op for et væld af muligheder. For eksempel er din iPhone nu endnu en mulighed for at udtrykke din stil eller matche dit outfit. Det kræver dog det helt rigtige iPhone cover. Heldigvis er det i dag enormt nemt at købe et Apple iPhone cover  i lige præcis den stil, model og farve, man gerne vil have. De sælges nemlig i stor stil online, hvor prisen er lav og udbuddet er højt.

 

Det vil altså sige, at du nemt kan få et iPhone cover, der matcher dit nye outfit. Den nemmeste måde at matche dit outfit er selvfølgelig i farven. Særligt på det seneste er monokrom stil blevet populært, og der er ingen grund til, at dit iPhone cover skal ødelægge den skarpe stil. Hvis du har et par forskellige iPhone covers, kan du altså hurtigt matche dit monokrome outfit og fuldføre stilen.

 

Netop fordi din iPhone er en accessoires, der ikke altid er fremme, kan den dog også med fordel bruges som kontrast. Hvis du har en fremtrædende yndlingsfarve eller en farve, der bare fungerer godt som kontrast, er det også opskriften på det perfekte iPhone cover.

Match hele garderoben

Det at matche et outfit handler dog langt fra kun om farver. Du kan også sagtens tage det skridtet videre, så det i stedet handler mere om stil og æstetik generelt. På den måde kan du få et iPhone cover, der passer til hele garderoben fremfor et enkelt outfit. Hvis du for eksempel går meget i genbrugs- eller retrotøj, kan du med garanti også finde et iPhone cover, der matcher det. Efter samme devise kan du også forsøge at lade dit iPhone cover matche et par smykker du altid bærer. På den måde kan du få utroligt meget ud af et enkelt, billigt iPhone cover.


Udgivet

i

af

Tags: