Ambu aktie eller dsv aktie? Bliv klogere på begge dele her.

Uanset om man er en garvet investeringshaj, eller om man lige er begyndt at overveje at købe et par aktier, så kan det være svært at beslutte sig for nye aktiekøb. Naturligvis er det forskelligt hvad ens finansielle muligheder er, ligesom det også er forskelligt hvad man forventer at få ud af aktiehandlen.

Selvfølgelig er et overskud altid dejligt, men aktiehandel er en dynamisk størrelse, hvor tingene hurtigt kan ændre sig. Derfor kræver det ofte lidt is i maven at investere, men til gengæld vil man altså også kunne glædes over de ekstra muligheder for at forsøde tilværelsen, når de opstår.  Måske får du lyst til at satse, når du læser om de følgende aktiemuligheder? 

En ambu aktie – en aktie, der er værd at holde øje med 

Ambu er en dansk medicinalvirksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører medicinsk udstyr til industrien. Selskabet er mest kendt for deres Ambu – pose, som også kaldes for en Rubens-ballon. Købte du en ambu aktie tilbage i 2014, hvor kursen lå på ca. 15 kr., ville du i 2021 opleve, at kursen på din ambu aktie var steget til omkring 350 kr. Siden er der dog sket et fald, men mange ting tyder stadig på, at Ambu er et firma, der er værd at holde øje med.

Det amerikanske marked – hvad betyder det for køb af ambu aktie? 

Kursen på en ambu aktie er altså ikke helt så høj som den har været, og det er forståeligt hvis det gør dig lidt skeptisk. Ambu står dog over for at gå ind på det amerikanske marked, og får de hul igennem her, så vil det utvivlsomt afspejle sig positivt på aktiekursen. 

Logistik, logik – måske en dsv aktie er mere dig? 

DSV er et dansk firma, der også har international succes. Firmaet blev stiftet i 1976, og tilbyder globale transport – og logistikløsninger. DSV blev børsnoteret i 1987, og købte du en dsv aktie i 1999 ville du have oplevet et afkast på 8000 procent. Aktiekursen har de seneste år dog ikke kun været stigende, men er stadig en interessant mulighed, hvis du overvejer at investere. 


Udgivet

i

af

Tags: