Saml de uforglemmelige minder på ét sted

Vi befinder os lige nu i en hektisk tid fuld af forandringer og nye ting at vænne sig til, samt rutiner vi ikke længere kan finde rundt i. Det er en tid, hvor det kan være svært at holde humøret oppe og holde fokus, samt at fokusere på det positive. Vi har også oplevet stunder der har gjort os stærkere og samlet os med vores kære, og vi har oplevet ægte glæde og samvær – og det er noget, man skal huske sig selv på en ekstra gang en gang i mellem. Men vi går lysere tider i møde skridt for skridt, dag for dag – og imens vi holder ud lidt endnu (og imens nogen af os har lidt ekstra tid i hverdagen), er det en glimrende idé at fejre og værdsætte den verden vi egentlig var så vant til, uden en pandemi.

 

Sæt fokus på det simple fra hverdagen

 

Sæt derfor dit fokus på de simple, varme øjeblikke vi oplever i hverdagen, og som er nemme at overse. Det er alt fra at hente børnene fra skole, købe de sko vi længe har sukket efter, kokkererer yndlingsmaden i køkkenet, hjælpe en ven med at flytte, drikke vin med venner – det er minder, som fortjener at blive foreviget i billeder, og blive værdsat lidt mere. Det er ikke altid at vi er klar over hvor heldige vi er, at have visse mennesker omkring os, eller at vi har muligheden for at gøre de helt simple ting, som vi gør i hverdagen. Vi tænker ikke over det, det er noget som vi let glemmer – og det er lige præcis det, billeder kan hjælpe med. Det er disse billeder vi kan tage frem og kigge på, når vi trænger til en lille “pick me up”, eller når tiderne er lidt sværere end normalt.

 

Saml dine allerbedste minder

 

Saml dine allerbedste billeder – om det er selve motivet, øjeblikket, opsættet, mindet bag – det fortjener at blive en del af din helt egen, hjemmelavede billedbog. Så lav din egen billedbog og oplev at glæden og de lyse tider er foreviget, og altid vil minde os om hvor dejlige og uforglemmelige selv de korteste øjeblikke kan være. Det er super nemt og på ingen måde besværligt, og man kan selv vælge layout og design, samt om der skal være et specielt tema i bogen. Det kan være så simpelt som bare at samle alle mulige forskellige former for billeder og motiver, eller det kan være en bog fuld af familieminder og glæder.

 

Så kom i gang med at lave en fotobog nu. Det er alle pengene og tidsforbruget værd, når du først sidder med billedbogen i hånden.


Udgivet

i

af

Tags: