Sådan får du mest muligt ud af din e-cig

Ryger du ofte på din e-cigaret? I så fald skal du læse med i denne artikel, hvor vi vil give dig nogle gode råd om, hvordan du får mest muligt ud af den.

Prøv mange forskellige smage

En elektrisk cigaret er både smart og behændig. Men den i lommen behøver man ikke hele tiden at lede efter en pakke cigaretter eller en lighter.

Og man behøver heller ikke hele tiden at rende et sted hen, hvor det endnu er lovligt at ryge. Der er trods alt kommet ret mange regler efterhånden på, hvor det er man gerne må ryge sin smøg henne.

Og med en e-cigaret kan man samtidig få en meget bedre smag ind i munden, end den man kan få fra almindelige cigaretter. Almindelige cigaretter smager trods alt ikke særlig godt og de fleste af os bliver kun ved med at ryge, fordi vi er afhængige af det.

Men en e-cigaret kan du snildt skifte væsken ud og dermed prøve mange forskellige smage. Der findes alt lige fra vanilje til jordbær til kaffe. Der er noget for enhver smag.

Vælg en model med god batterilevetid

Det er desuden en god ide at benytte en e-cigaret, som har en god batterilevetid. Det er noget så træls at være afsted hjemmefra og ens e-cigaret pludselig løber tør for strøm. Og der er altså nogle mærker og modeller, som er værre end andre hvad dette angår.

Prøv at tage et kig på nogle kundeanmeldelser eller ’bedst i test’ artikler, hvis du er meget i tvivl om hvilken e-cigaret du skal ud og købe. Her vil du meget hurtigt kunne få en fornemmelse af batterilevetid, da det er noget mange brugere går højt op i.

Hvor må du ryge din e-cigaret?

Undersøg også gerne hvor det er du må benytte din e-cigaret henne. Du må som sagt ikke benytte almindelige cigaretter særligt mange steder længere – især i det offentlige rum. Og dine venner vil formentlig også bede dig pænt om at gå udenfor, hvis du skal have dig en smøg.

Det er derfor en god ide at skifte over til e-cigaretter, da de fleste ikke har noget imod at du ryger den i nærheden af dem. Der er ikke samme farer for passiv rygning og så lugter det heller ikke lige så slemt.

Derudover kan det også sagtens være at din arbejdsplads tillader dig at ryge den på grunden.


Udgivet

i

af

Tags: