GUL VÆGMALING

Er du på udkig efter gul maling? Du ønsker måske væg malet med en varm gul maling? Måske med en støvet gul maling? Her på siden finder du tidens mest fremhævende gule vægmaling; vi kan tone din gule vægmaling til en solgul maling, en pastel gul maling og søger du maling i karrygul, kan du også finde det her! Prøv også vores farvevælger – her kan du gå på opdagelse i mere end 30.000 forskellige farver, så mon ikke du også kan finde lige præcis den der karrygule maling du har gået og ledt efter. En ting er sikkert: er du på udkig efter gul vægmaling, finder du den her!

Køb Gul maling hos Gebenna.com

Gul maling skaber varme og glæde, og tankerne ledes naturligt hen på solens varme stråler. Gul maling fås i et væld af forskellige nuancer: Den helt lyse og mest iøjnefaldende solgule farve skaber lys, men kan hurtigt virke meget kraftig. En mørk gul farve er blødere for øjnene end en klar gul farve. En dæmpet karrygul maling skaber derimod varme og hygge. Anvender du en frisk citrongul farve, friskes hele rummet op. Vi har samlet sæsonens smukkeste gule vægfarver til dig her.

Hvilke farver sammensætter man med en gul vægfarve?

Når du indretter med gul vægmaling, er det vigtigt at du husker at holde fokus på kontrasterne. Sammensætter du den gule farve med neutrale brune toner skaber du et mere afdæmpet udtryk. En bleggul vægfarve kan kombineres med næsten alle farver, blandt andet rosa, blå, turkis, magenta og lilla. Et af tidens musthaves i moderne boligindretning er en varm sennepsgul væg. Farven skaber en lækker varm aura, uden at virke for kraftig. Karrygule og sennepsgule vægfarver kan kombineres med både mørke og lyse farver; Dens varme undertone gør den utrolig smuk sammen med kolde grå nuancer, taupe, lertoner og kridhvid.

Maling i gule farver

Hos Gebenna elsker vi at finde tiden skønneste farver frem, så du kan inspireret. Gul vægmaling er de sidste par år blevet meget populære, og hvor væggene i stuen førhen skulle males med en klassisk beige maling, kan du i dag lege med forskellige nuancer, blandt andet er beige maling som er knækket over i en pastel gul farve et sikkert hit; med denne skaber du et roligt og harmonisk look, uden at farven bliver for kraftig. Du kan også skabe et herskabeligt og dramatisk look med en okkergul maling. Denne bliver næsten orange, men de varme gule pigmenter giver den en rolig tone. Med en pastel gul grundfarve, uanset om den er knækket over i en varm eller kold tone, kan du kombinere den med et væld af komplementærfarver.

Pastelgul, Okkergul, Solgul eller Karrygul maling?

Én af tidens hotteste trends er gul vægmaling. En gul væg i stuen kan give noget helt særligt i din indretning. Gul maling kommer i mange forskellige nuancer; fra en sart, fin og lys pastel gul nuance, til en mørk og royal karrygul eller okkergul maling. De helt mørke jordagtige farver skaber et herskabeligt look, og kan styles sammen med en lang række andre farver. Se vores smukke varme karrygule maling, warm sunshine her.


Udgivet

i

af

Tags: