Nail Art Essentials: Den ultimative guide til det perfekte udstyr

Træd ind i en verden, hvor negle ikke kun er en del af din skønhedsrutine, men et lærred for din kreativitet og selvudtryk. I denne blogindlæg vil vi udforske, hvordan det rette udstyr ikke kun gør det nemmere at skabe smukke negledesigns, men også åbner døren til en unik måde at udtrykke din personlighed på. 

For at skabe smukke Nail art på din gelpolish manicure, vil det kræve lidt forskelligt  værktøj. Hos NR Kosmetik kan du finde alt muligt tilbehør som vil hjælpe dig med at skabe det perfekte Nail art design. Hvis du er helt nyt inde for Nail art verden og gerne vil i gang, men ingen ide om hvor du skal starte, så er der et par steder du kan. Hvis du har en stille hånd, kan du prøve at begynde med en pensler, for at skabe nogle sjove linjer, eller prøve at skabe et flot ombre design. Men hvis du ikke er helt der endnu, kan du starte med et par forskellige klistermærker. Den måde du skal påføre et klistermærke på dine gelpolish negle er, ved at finde den ønsket klistermærke, også klippe den ud. Derefter skal du lægge den på et fnugfri vat som er godt fugtede med vand. Lad klistermærket ligge der i 10 sekunder, så burde du kunne forsigtigt skubbe klistermærket af papiret med en træpind og påføre det på din hærdede gelpolish farve. Tryk klistermærket ned og glat det forsigtigt ud, og husk at fjern det overskydende vand og luft som kan være under klistermærke. Når klistermærket sidder der hvor du ønsker, kan du påføre din favorit topcoat, og lad det hærde under UV/LED lampe i 60 sekunder, og så er du done! 

Stamping plate kan også være et godt start punkt, da man nemt kan skabe et smuk design. Her skal man blot bruge stemping gel, stamping plate og stamping tool. Den måde du bruger sådan et værktøj på, er at bruge Nail cleaner til første at rengøre pladen, så der ikke kommer støv og skidt med i dit design. Så kan du påføre din stemping gel på det ønskede design, ved hjælp af plastikskraber. Fordel geleen jævnt over den ønskede design og fjern til sidste den overskydende gel med skraberen igen. Brug nu din silikone stamping tool, som places forsigtigt over designet med gel, og tryk let med stamperen ned mod designet, så det bliver overført til stamperen. Nu kan du påføre stamperen på din negl og tryk fast, så gelen bliver overført perfekt! Hærd designet i UV/LED lampen og færdiggøre dit design med din ønskede topcoat. 

Lige meget hvilke slags Nail Art man laver, skal man altid afslutte med topcoat for at beskytte sit smukke design! Hvis man f.eks. har lavet Nail Art med glimmer eller sten, skal man altid huske sin topcoat igen for at sikre at de forskellige ting ikke falder af over tid. 


Udgivet

i

af

Tags: