Leg med ansigtsmaling til fastelavn

Der er ikke længe fastelavn, og i den forbindelse savner de fleste nok sommerens varme. Derfor er det godt, at man kan sætte lidt gang i det hele ved at få gang i nogle flotte kostumer.

I kan helt sikkert finde noget flot udklædning i gemmerne, nu hvor alle butikker er lukket. Ellers må I på nettet og lede efter noget flot udklædningstøj. Det skal jo helst passe helt ind i ønsket fra dine børn. Hvis de gerne vil være Elsa fra Frost, så må I jo finde det. Det kan også være, det er en anden Disney figur, der trækker.

Hvis du er dygtig med nål og tråd, så kan du jo også kaste dig ud i dine egne kreationer. Det er bare med at finde noget flot stof, der passer til din og barnets ide. Det er sikkert noget, som I kan få mange mørke februar aftner til at gå med. Det er hygge i familiens skød.

Men I kan også booke en ansigtsmaler

Med en ansigtsmaler kan I få fremtryllet nogle rigtig flotte udsmykninger, som næsten kan gøre det ud for en hel udklædning. Det er bare med at finde en, der kan sørge for den helt rette farvelægning. Så kan børnene virkelig komme til at ligne en sommerfugl, en heks eller noget helt andet.

En ansigtsmaler kan lægge maling på huden, så det virkelig kommer til at ligne. De er meget dygtige til at få et bestemt udtryk frem, og derfor er en ansigtsmaler sjov at booke. Hvis I ønsker at få det til at være en særlig fastelavn i år, så er de bestemt noget, som I bør overveje. Der findes en ansigtsmaler til ethvert behov, om det så er spøgelse, uhyrer eller noget helt andet.

På trods af Halloween

Det er altså muligt at få en dejlig fastelavn i år, og selvom den er i skarp konkurrence af Halloween, så er det et meget bedre tidspunkt at fejre udklædning nu. Det er netop i den koldeste og mørkeste vinter, at vores årsdage virkelig kommer til sin ret. Det er en dansk tradition, som forældre kan huske fra deres egen barndom. Det ville være synd, at den gik i glemmebogen.

Med en ansigtsmaler så kan det kun blive sjovere. Bare vent til dine børn viser sig med maling i hovedet.

 


Udgivet

i

af

Tags: