Køb brugt Børnetøj her

De fleste forælder kender nok til det, at deres baby bruger meget tøj i løbet af en dag. Hvis du gerne vil undgå, at vaskemaskinen køre 24 timer i døgnet for at kunne følge med, så skal du have en del babytøj i gaderoben. Derudover vokser babyer også utrolig hurtigt, og derfor når de sjældent at slide deres tøj op. I mange tilfælde når babyen kun at have tøjet på et par gange, før det er for småt. Derfor er det som regel i så god stand, at andre kan få meget glæde af det. Derfor har vi skabt en platform vi kalder for littlerecycle.dk hvor du kan købe og sælge brugt babytøj og brugt børnetøj, og hvor du som køber altid er garanteret 14 dages fortrydelsesret og hvor du som sælger altid er garanteret dine penge for salget. Der er utrolig mange som er blevet snydt på nettet når de har købt en varer af en privatperson, den bekymring kan du lægge derhjemme, når du handler hos os. Vi holder nemlig på sælgers og købers penge indtil handlen er fuldfør og købers 14 dages returret er over, så vi altid kan garantere begge parter 100%.

Besøg vores webshop www.littlerecycle.dk – Her kan du både købe og sælge brugt baby/børnetøj. Hvis du har en masse lækkert brugt babytøj, er det utrolig nemt at sælge det hos os. Opret en profil hos os, og vælg den løsning der passer til dig, så sælger vi dit brugte babytøj til andre familier, som kan få glæde af det. Derefter udbetaler vi din fortjeneste med en bankoverførsel. Det er nemt og hurtigt.

 

 

Når du genbruger dit babytøj ved at sælge det videre, så hjælper du både din egen økonomi, andres økonomi samt planeten. Du tjener nogle af dine udgifter fra tøjet hjem igen, og andre kan spare penge ved at købe tøjet billigere end i en forretning. Ofte får man at vide, at man ikke skal regne på, hvor dyrt det er at få børn – Fordi så får man dem aldrig. Heldigvis kan der være mange penge at spare, hvis man køber babytøj brugt. Når du handler brugt babytøj eller brugt børnetøj hos littlerecycle.dk så kan du faktisk forny hele dit barns garderobe for mindre end 500 kroner, og du kan typisk købe tøjdele fra kendte mærker til under 20 kroner pr del. Vi har lige nu mere end 2000 forskellige produkter på lager fra mere end 300 forskellige kendte mærker, så vi tør næsten godt garantere dig at vi har noget babytøj eller børnetøj som passer dit barn eller dine børn. Læs mere om at blive sælger her.

Hvis babytøj bliver brugt af flere babyer i stedet for at blive smidt ud, når det ikke passer længere, så skal der bruges færre af planetens ressourcer på at producere mere babytøj. Tøjindustrien får meget kritik for at presse miljøet, men det er lige så meget kulturen omkring tøj, som gør det. Heldigvis har vi, især i Danmark, meget fokus på genbrug af tøj, både til babyer, børn og voksne. Det skyldes den større opmærksomhed, vi giver bæredygtighed og miljøet. Genbrug af babytøj, børnetøj, er bæredygtigt, fordi vi beholder produkterne i vores økonomiske kredsløb i stedet for at smide dem ud. Smider vi noget ud, som sagtens kunne bruges af andre, så skal vi bruge nogle af jordens ressourcer til at producere nye produkter. Der er lavet nogle beregninger omkring hvor meget co2 der enlig bliver udledt ved produktion af tøj, og det er ikke små tal. For hvert kilo tøj der bliver produceret bliver der i gennesnit udledt 15 kg co2 og hvis man ganger det op med hvor meget tøj der bliver produceret på et år, så er det rigtig meget co2. Det kan vi gøre noget ved, ved at købe og sælge brugt babytøj eller brugt børnetøj online ved littlerecycle.dk. Så sparer du både penge men du gør også en kæmpe forskel for miljøet.

Se vores store udvalg af babytøj og børnetøj her: Alle produkter – LittleRecycle


Udgivet

i

af

Tags: