Kender du også en kvinde, der har alt?

Gaveinspiration til kvinden der har alt

 

Det kan være et sjældent tilfælde, at finde en kvinde der ikke mangler noget, men de findes.

Oftest er det problematisk at finde noget til manden, fordi mænd ikke på samme måde som kvinder, altid kan brug et nyt smykke, en ny mascara eller har en særlig interesse i bornholmske keramik vaser. Der findes mange guides til hvad man kan give manden, der har alt. Men til kvinder skal man lede lidt længere, efter de helt rigtige gaver.

Nedenfor kommer der nogle gaveideer til kvinden der har alt, næsten i hvert fald.

Lækkert nyt tøj

 

De fleste kvinder går op i tøj, og ikke mindst hvilket tøj der er på mode i øjeblikket. Så hvis ikke man vil gå helt galt i byen med gaven til mor, søster eller svigermor, så kunne en trendy blomsterprint kjole eller Nobis sparkle dress fra Neo Noir, være et rigtigt godt bud, da det er et af de helt store hit i modebranchen lige nu.

Husk altid at ressource hvilken størrelse hun er, og ikke mindst også hvilken stil hun er mest til, så du måske, kommer hjem med det helt rigtige fra start.

Fine og finurlige ting til boligen

 

Hvis du er i tvivl om hvad du skal købe til hende, så er en pynteting til boligen et sikkert hit, hos de fleste kvinder.

Den helt store trend til boligen lige nu, er farver og anderledes udsmykning. Det kan være alt fra vaser, til lysestager eller figurer. Du kunne eksempelvis gå på opdagelse i Studio Arhojs keramikting, de er både anderledes og smukke, og kunne helt sikkert være et hit i hendes hjem.

 

Et flot smykke

 

Du går aldrig galt i byen med et flot smykke. Det kan være en halskæde i smukke farver, med matchende øreringe, eller hvis hun er mere til det enkle kan en guldkæde med små perler, også være et hit. Hvis det er noget hun kan lide, har hun altid dig med på sin vej, når hun har smykket på.


Udgivet

i

af

Tags: