Hvordan jeg fik min smukke krop ved hjælp af løb

At være kvinde og have en smuk krop skal ikke være svært! I dette blogindlæg vil jeg dele mine erfaringer med jer om hvordan jeg har fået min flotte slanke krop, som flere misunder. Det startede med et mål om at deltage i Royal Run 2022 og har siden udviklet sig til en livsstil, hvor jeg bruger løb som en del af min træning. Læs med her for at finde ud af, hvordan du også kan starte din rejse mod et sundere liv! 

Mit første skidt mod min slanke krop

Første skridt var at tage beslutningen om at løbe 5 km og deltage i Royal Run. Dernæst søgte jeg efter et begynder løbe program, der havde lydfiler tilknyttet til det. Dermed var alt planlagt for mig – tiderne for når jeg skulle træne, antal kilometer jeg skulle løbe længden af intervallerne og andre oplysninger blev alle angivet i programmet, som den søde instruktør i lydfilerne holdt styr på. Det gjorde det meget lettere for mig at begynde mit træningsprogram, da jeg ikke selv behøvede at planlægge detaljerne. 

 

Jeg brugte de første par uger på at bygge op min grundlæggende styrke og selvtillid, så jeg ville have den motivation og energi tilbage til mere intensiv træning senere hen. Jeg startede med 30 sekunders intervaller mellem gang og powerwalk i 20-30 minutter ad gangen 2-3 gange om ugen. Sidenhen øgede jeg intervallet 2-5 minutter ad gangen, indtil jeg endelig nåede målet om 5 km uden pause! 

 

Forbedringen af ​​min kondition begyndte hurtigt at vise sig fysisk – fra ryggens holdning over muskelmassen og endda taljen! Lige pludselig havde jeg den smukke krop som mange mennesker misunder mig for nu! Selvfølgelig er det vigtigste resultat dog den øgede energi og glade humør som motion giver en person. Jeg er blevet meget gladere efterfulgt af masser af ros fra vennerne. Det har virkelig givet mig lysten til mere motion! 

Sådan gjorde jeg – min hemmelighed

Jeg vil her give dig linksne til de programmer, som jeg brugte til at komme i bedre løbe form, og få lysten til at begynde at løbe. Begynder løbeprogrammet fandt jeg på google, og betalte 499 kr. for det. Det var alle pengene værd, og jeg kan klart anbefale dig at kaste dig ud i at lære at løbe også. Især hvis du følger dette program: Lær at løbe 5 km begynder program
Er du mere til at powerwalke dig i form, så kan jeg anbefale programmet fra blivløber.dk og urbanrun.dk powerwalk dig i form

 

At have en smuk krop behøver slet ikke at være svært – især hvis du bruger løb som din primære form for træning! Fra mine egne personlige erfaringer kan du se, hvor nemt det kan være at opnå dit mål med blot lidt engagement og regelmæssighed. Ved hjælp af et godkendt begynderprogram kan du nemmere finde frem til de ønskede resultater sammen med masser af motivation undervejs. Nyd aktiviteterne undervejs – tag dig tid til dig selv – sid ned et øjeblik – mest af alt nyd rejsen mod dit bedste jeg! Og husk altid på: Motion skal være sjov, ellers vil du aldrig nyde processen fuldt ud! 


Udgivet

i

af

Tags: