Din hund får bedre trivsel med kosttilskud

Selvom din hund er meget aktiv, og spiser godt hver dag, kan det været nødvendigt, at supplere den normale koste med kosttilskud, for at sikre at den har optimal trivsel.

Hvorfor give kosttilskud til din hund?

Måske synes du, at du har en aktiv hund, der spiser godt. Men det er langt fra sikkert, at hunden trives optimalt. Men det kan den komme til. Kosttilskud til dens kost kan give et ekstra boost til din hunds sundhed.

Ved at give din hund tilskud til den normale kost kan du blandt andet opnå at hunden får en sund tarmflora, får en god fordøjelse, at din hund får smurt led, og dermed lettere kan udgå skadet. Men din hund kan også få en flot, blandt pels, og så bare få mere energi.

Helt basalt får du en hund, der trives bedre, hvis du giver kosttilskud.

Vælg det rette kosttilskud

Din hund kan have behov for forskellige kosttilskud i forskellige faser af dens liv. Er det efter et sygdomsforløb, er det oplagt at give vitaminer, der kan hjælpe med a få energien tilbage og styrke immunforsvaret.

Andre produkter kan hjælpe mod svage led eller irriteret mave. Under alle omstændigheder er det vigtigt, at du kender din hund, og kan aflæse dens behov. Så kan du nemlig lettere træffe beslutningen om kosttilskud.

Søg hjælp

Inden du vælger hvilket kosttilskud, du gerne vil give til din hund, er det en god ide, at søge hjælp hos eksperter. Både når det gælder valg af produkt, og om du skal vælge produktet i pulverform eller tabletter. Men også omkring doseringen til din hund. At vælge den rette løsning fra starten er bare en kæmpe fordel, og du opnår naturligvis hurtigere resultater.

Se store resultater

Det er let at få din hund til at spise det pågældende kosttilskud. Det er bare at tilføre det i den normale kost. Hunden vil ikke opdage det. Men du kan ret hurtigt se de store resultater, hvis du får givet din hund det helt rigtige kosttilskud.

Lynhurtigt vil du kunne se en endnu mere glad og tilpas hund.


Udgivet

i

af

Tags: