Badetøj til børn: Giv din søn eller datter en god oplevelse i svømmehallen, på stranden eller i poolen, med Splash About badetøj

Splash About Badetøj

Deres produkter udmærker sig på at være af høj kvalitet, sikkert og komfortabelt. Derudover gør de sig bemærket på at være et af de få babybadetøjs produkter, der beskytter 100% hvis barnet har et ”uheld” i vandet. Kig grundig på størrelsesguiden, vælg den størrelse der passer bedst, der er kan opstå et problem med valg af badebukser, fordi dit barns lår er lidt for tyk til en størrelse eller ligger mellem 2 størrelser, er det tilfældet, vil jeg anbefale du vælger den største størrelse, da det ellers vil være meget svært af give dit barn dem på eller for den sags skyld af igen. Børne svømmetøj godkendt af danske svømmehaller I 2018 strammede de fleste danske svømmehaller kravene til bade bleen. Det er forskelligt fra svømmehal til svømmehal, hvordan stramningerne præcist er. De fleste svømmehaller kræver faktisk, at man bruger Splash Abouts Happy Nappy badetøj. Andre svømmehaller kræver udover Splash About badetøjet også, at dit barn bærer en engangsble (svømme ble) under badetøjet. Er du i tvivl om hvad kravene er i din lokale svømmehal, anbefaler vi at tage kontakt til dem først. Så er du helt sikker på du og dit barn er klædt rigtigt på til en tur i den lokale svømmehal.

Udover badebukser findes der også badedragter, våddragter, svømmeveste, håndklæder m.m.

Hvorfor Splash About Badetøj?

Grundet de skærpede regler for badebleer i de danske svømmehaller, kan Splash About være en god investering. Badetøjet er godkendt af de fleste danske svømmehaller og er et populært valg grundet svømmetøjets tæthed (altså har barnet et uheld, bliver det i badebuksen). Bukserne er også blevet populære, da de ikke strammer om livet, trods de sidder tæt. Dette gør du ikke vil opleve barnet får ”elastik mærker” efter at have båret dem. Splash er udover deres badetøj og badetilbehør, kendt for deres anti-bakterie skiftemåtter. De har det formål at skabe tryghed, når barnet skal skiftes offentligt. Står du og skal til at starte til babysvømning med dit barn, eller går du med drømmen om at besøge svømmehallen mere med din baby/barn i 2019? Så er Splash About et sikkert og godkendt valg for dit barn. Du kan se vores store udvalg af Happy Nappy badetøj fra Splash About her

Vi har badetøj til børn fra størrelse 0 mdr – 6 år i mange fine design. Al badetøj er fremstillet i neopren material, det samme som man laver våddragter af. Vil du sikre dig dit barn ikke fryser i vandet, er wetsuit en god løsning de er med lange ærmer og med til at holde barnet varm i vandet uanset om det er i en svømmehal eller på stranden.

Hvad er Splash About? Splash About (også kendt som Happy Nappy Splash About) er et engelsk børne badetøjsmærke. Det har eksisteret siden 2001, hvor firmaet startede som et lille familieforetagende. I dag er det et af de største brands i Storbritannien, ift. børne svømmetøj.


Udgivet

i

af

Tags: