Nyheder Trends

To populære dating-apps som er kommet for at blive

Dating

Det er kun gået en vej med dating-apps, og det er opad. Der bliver konstant udviklet nye, ligesom de nuværende bliver opdateret løbende, så brugeren kan få den bedste oplevelse. Det banebrydende ved dating-apps er, at du kan ligge hjemme under dynen, mens du potentielt kan finde din kommende kæreste, eller bare en partner du kan hygge dig lidt med. Det har aldrig været lettere, og hvis du vil stifte bekendtskab med de to mest populære apps på området, kan du læse med her, hvor vi ser nærmere på Tinder og Happn.

Tinder

Denne app har taget verden med storm, og det er uden sammenligning den, som har flest brugere. Siden udgivelsen er der kommet 8 milliarder matches, og hver måned bliver appen brugt af op mod 50 millioner på verdensplan, hvilket vidner om en app, der efterhånden har fundet sin plads på mange smartphones rundt på kloden.

Tinder har en række fordele, som har medvirket til den store succes. For det første er det gratis, og du kan komme i gang på blot få minutter. Appen er bygget op om en swipefunktion, og du kan enten vælge at swipe mod højre eller venstre, afhængig af om du synes godt om den anden person eller ikke. Synes du og den anden person begge godt om hinanden, vil I matche, hvorefter en privat samtale kan begynde. Tinder er let at bruge, og det hele går meget hurtigt, hvilket kan gøre det lidt overfladisk. Dog er der stadig rigtig mange, som har fundet lykken her, når det kommer til kærester eller bare en partner, der kan hygges med af og til. Tinder er dog ikke kun for personer, der jagter kærligheden – nej, det kan også være for dig, der bare vil have lidt sjovt samt skrive med andre personer.

Tinder benytter endvidere en geolokation, hvorfor det er folk inden for en bestemt radius, du vil blive mødt med, og du skal altså ikke rejse flere 100 kilometer for et stævnemøde.

Happn

Kender du det med, at du har set en sød person i bussen, som du delte øjenkontakt med nogle gange undervejs. Du følte måske, at der kunne være kemi, men du havde ikke modet til at tage næste skridt og starte en samtale. Med Happn, som blev lanceret i 2014, er dette slut. Her har du nemlig mulighed for at ”matche” med personer, du møder på din vej i hverdagen. Det kræver selvfølgelig, at den søde person i bussen har Happn, men efterhånden er denne app blevet udbredt i det meste af verden, så sandsynligheden for, at denne app er installeret på vedkommendes telefon, er ret stor. Har I begge have Happn, vil der være mulighed for at matche med hinanden, hvorefter en privat samtale kan blive startet.

Happn er en gratis app, og det er altså oplagt, at du får den installeret, hvis du vil have muligheden for at komme på date med den flotte person fra gågaden, bussen eller skolegangen.

Konceptet minder meget om Tider i forhold til likes og matches. Dog er der den undtagelse, at man skal have været inden for en bestemt radius af den anden person, hvilket kan gøre det hele lidt mere spændende.

Der er kommet rigtig mange dating-apps til, og her er to af de helt store, som du kan kigge nærmere på, hvis du vil finde kærligheden eller bare lidt sjov. Og ingen siger, at du kan må have en enkelt app – nej, hvorfor ikke bare få begge apps ned på din mobil med det samme.

Skriv kommentar

Klik for at kommentere